Power Over Ethernet یا به اختصار PoE به هرگونه سیستم استاندارد یا موردی که برق را به همراه دیتا بر روی بستر کابل شبکه زوج سیم به هم تابیده (Twisted pair Ethernet cabling) یا همان کابل شبکه مسی، ارسال می نماید، اطلاق میگردد. تکنولوژی مذکور امکان ارسال دیتا (اطلاعات) و برق را تنها با یک کابل جهت دستگاه هایی مانند دوربین های مدار بسته، اکسس پونت های بی سیم و تلفن های VoIP فراهم کرده است.
تکنیک های متفاوتی جهت انتقال برق بر روی کابل های مسی وجود دارد. از سال 2003 دو روش توسط IEEE 802.3 استاندارد شده است. این استاندارد ها با عناوین آلترناتیو A و B شناخته می شوند. در تکنولوژی های 10BASE-T (شبکه کابل مسی با سرعت 10 مگابیت بر ثانیه) و 100BASE-TX (شبکه کابل مسی با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه) دو زوج از چهار زوج سیم کابل های CAT5 جهت انتقال برق استفاده میگردد. در آلترناتیو B هادی برق و دیتا از یکدیگر جدا می باشند که در این حالت عیب یابی آسانتر صورت می پذیرد. بدین ترتیب تمامی چهار زوج سیم کابل های CAT5 معمولی مورد استفاده قرار میگیرند. ولتاژ مثبت در امتداد پینهای 4 و 5 و ولتاژ منفی در امتداد پینهای 7 و 8 جریان پیدا می کنند.
آلترناتیو A در شبکه های 10 و 100 مگابیت بر ثانیه، برق و دیتا را در سیم های یکسان ارسال می کند. این روش مشابه تکنیکی می باشد که عموما جهت تامین برق میکروفن های کندانسر (خازنی) استفاده می گردد. برق بر روی همان سیم هایی که رسانای دیتا (اطلاعات) می باشند با استفاده از یک ولتاژ مشترک منتقل می گردد. از آنجا که در شبکه زوج کابل بهم تابیده معروف به شبکه کابل مسی (در ایران) از روش دیفرانسیل سیگنالینگ استفاده می شود، انتقال داده و برق با یکدیگر تداخلی ندارند و جریان ولتاژ عادی به راحتی از مرکز مبدل پالس های شبکه استاندارد قابل استخراج می باشد.
ولیکن در شبکه های یک گیگابایتی و سریعتر، از آنجا که تمامی چهار زوج سیم به هم تابیده جهت انتقال دیتا استفاده می گردد، هر دو نوع آلترناتیو A وB از همان زوج سیم هایی که دیتا منتقل می گردد جهت هدایت جریان برق استفاده می نمایند.